ADANA / TUFANBEYLİ - Tufanbeyli Anadolu İmam Hatip Lisesi

HEDEF 2024 YKS

Nis

Okulumuz 12. sınıf öğrencilerine içine girdiğimiz bahar ayı ve sınavın yaklaşmasından dolayı rehavete kapılmamaları ve sınava kadar olan süreçte disiplinli çalışmalşarına devam etmneleri amacıyla rehberlik servisi ve okul idaresi tarafından seminer çalışması yapılmıştır.

Nis

Rehberlik servisi ile iş birliği içinde okulumuz idareeci ve öğretmenleri ile yök atlas uygulaması 12. sınıf öğrencilerine tanıtılmıştır.

Şbt

Hedef Yks kapsamında 11. Sınıf öğrencilerimizin hazırlık programına başlandı.

Şbt

Okulumuz 12. sınıf öğrencilerine verimli ders çalışma ile ilgili seminer çalışması yapılmıştır.

Şbt

Okulumuzda gerçekleştirilen deneme sınav analizleriyle ilgili sınıf öğretmenlerimiz ve rehberlik servisimiz velilerimize bilgilendirme toplantısı yaptı.

Ara

İlçemizde görev yapan imam-hatip ve Kur'an kursu öğreticileri aracılığıyla öğrencilerimize meslek tanıtımı yapıldı.

Ara

Meslek tanıtım günleri kapsamında ilçemizde görev yapan İmam-hatip ve Kur'an kursu öğreticilerimiz aracılığıyla okulumuz öğrencilerine meslek tanıtımı yapıldı.